Commissies 2020-06-10T19:52:39+01:00

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor alle interne activiteiten van Front. Dit zijn zowel de inhoudelijke als sociale activiteiten. Hieronder vallen ook onze Front Forum avonden, waar onderwerpen zoals studenten welzijn en duurzaamheid worden besproken. Daarnaast organiseert deze commissie sociale activiteiten die de bonding binnen MZV bevorderen.

Evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert de externe activiteiten van Front, dus zowel te bezoeken voor niet-leden als leden. Deze evenementen worden meestal in samenwerking met een andere vereniging georganiseerd en houden verband met de (actieve) student, politiek of medezeggenschap. Dit jaar heeft de commissie het symposium samen met de Academic Business Club georganiseerd en het jaarlijkse etiquettediner in samenwerking met Serve the City.

Acquisitiecommissie

De acquisitiecommissie is de commissie die de acquisitie voor Front binnenhaalt. De commissie is verantwoordelijk voor het vergaren van sponsoring van lokale en nationale bedrijven. Bedrijven worden benaderd aan de hand van een brochure welke door de commissie in elkaar wordt gezet. Deze acquisitie helpt ons tijdens de verkiezingen en met het organiseren van grotere evenementen.

Verkiezingscommissie

De verkiezingscommissie helpt mee met de organisatie van de verkiezingen. Gedurende het jaar draagt de commissie bij aan de zichtbaarheid van Front gedurende de Front Inspiration Days. In aanloop naar de verkiezingen helpt de commissie mee met de planningen en het bedenken en uitwerken van de stunts.

Politieke Poule

De politieke poule komt samen tijdens de Front Forum avonden. Dit is een diverse groep studenten met verschillende achtergronden en studies. Deze studenten geven hun mening en leveren input op verschillende universiteitsbrede onderwerpen. Naar aanleiding van deze input kan Front nieuwe initiatieven opstellen en de actieve student beter vertegenwoordigen.

Internationale Poule

De internationale poule is een groep bestaande uit alleen internationale studenten.  Deze studenten geven hun mening en leveren input op universiteitsbrede onderwerpen die te maken hebben met internationalisering. Naar aanleiding van deze input kan Front nieuwe initiatieven opstellen en de internationale actieve student beter vertegenwoordigen.