Loading...
Fractie Front 2017-04-09T14:12:50+01:00

Onze visie

Fractie Front zet zich maximaal in voor de belangen van alle studenten aan Tilburg University. Daarnaast hebben wij drie pijlers waar we ons nog verder op richten. Deze drie pijlers zijn:
• De actieve student
• Internationalisering
• Communicatie

Daarnaast hebben we dit jaar het campusgevoel als één van onze aandachtspunten gemaakt. Onze mening is dat de campus van Tilburg University een unieke eigenschap is, waar zeker de aandacht op gericht mag zijn. Hieronder zullen we de drie pijlers verder omschrijven:

Vereniging

Naast de fractie bestaat Front vanaf september 2016 ook uit een vereniging. Alle studenten van Tilburg University kunnen lid worden van Medezeggenschapsvereniging Front. Je hoeft niet direct actief te zijn in de medezeggenschap, maar je kunt ook lid worden als je het leuk vindt om mee te praten over het universitaire beleid, het interessant vindt om op de hoogte te blijven van wat er speelt op universitair niveau én het belangrijk vinden dat je stem gehoord wordt in de universiteitsraad!

De Fractie

Fractie Front heeft 5 van de 9 zetels in de universiteitsraad. Alle fractieleden hebben een eigen portefeuille waar zij verantwoordelijk voor zijn. Ben je benieuwd naar de portefeuilles of ben je benieuwd wie er in de fractie zitten? Klik dan op de knop hiernaast.

Blijf op de hoogte!

Wil je graag op de hoogte blijven van zaken die op de universiteit spelen en onze plannen? Volg ons dan via onderstaande buttons!

Wil je graag meedenken en meepraten over onze Universiteit? Kijk dan naar de mogelijkheden voor de Medezeggenschapsvereniging!

Word lid!